Obisk članic Sekcije za ohranjanje kulturne dediščine pri DU Ljutomer v vrtcu Stročja vas

Pripravili so nekaj delavnic, ki so bile razporejene po prostorih vrtca

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. november 2018 ob 10:24
Delavnice v vrtcu Stročja vas

Delavnice v vrtcu Stročja vas

Bliža se mesec december, mesec praznovanja in obdarovanja. V vrtcu Stročja vas začnemo s pripravami na praznični mesec že konec meseca novembra. Letos so se nam ponovno pridružile članice Sekcije za ohranjanje kulturne dediščine pri DU Ljutomer, tako, da lahko rečemo, da so ta srečanja postala že tradicionalna.

Otroci se obiska članic Sekcije zelo veselijo, saj je med njimi kar nekaj babic in prababic otrok, ki obiskujejo vrtec. Pripravili smo nekaj delavnic, ki so bile razporejene po prostorih vrtca. Otroci so prehajali med delavnicami in z veseljem sodelovali. Na koncu smo izdelke razstavili na hodniku, kjer so si jih lahko ogledali starši in mlajši otroci, ki niso sodelovali pri sami izdelavi. Skupaj smo preživeli zanimiv in ustvarjalen dan. Z ličnimi izdelki pa si bodo lahko starši in drugi obiskovalci polepšali prihajajoče se praznične dni.

Zapisala: Mateja PolakKomentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Najmlajši

Zdravnica v vrtcu Mala Nedelja

Mama zdravnica v vrtcu predstavila svoj poklic

sreda, 15. maj 2019 ob 09:171
13. tradicionalni Dan prijateljstva

13. Dan prijateljstva v vrtcu Mala Nedelja

nedelja, 12. maj 2019 ob 19:11