Letos bodo drsali tudi v Ormožu

Drsališče bo obratovalo do konca zimskih počitnic, 24. februarja, od ponedeljka do petka bo odprto med 15. in 20. uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih ter v času počitnic pa med 10. in 20. uro

Prlekija-on.net, petek, 7. december 2018 ob 21:52
Drsališče v Ormožu

Drsališče v Ormožu

Umetna drsališča na prostem v prazničnem decembru so zadnja leta postala zelo popularna v mestih. Letos bodo tako prvič lahko na svojem drsališču drsali tudi v Ormožu.

Javni zavod za turizem, kulturo in šport občine Ormož je poskrbel, da bodo letos v Ormožu prvič imeli drsališče, ki je postavljeno na parkirišču pred Grajsko pristavo in je velikosti okoli 200 kvadratnih metrov. Občina je drsališče najela pri podjetju Kota d.o.o. iz Petrovč in bo stalo 20 tisoč evrov, posebej pa se bodo obračunali še stroški obratovanja.

Drsališče se bo uradno odprlo v ponedeljek, 10. decembra, ob 17. uri, ko bo tudi odprtje Severolandije. Vstopnine ne bo, bo pa potrebno odšteti 2 evra za izposojo drsalk, če nimate svojih. Ob drsališču bo poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo.

Drsališče bo obratovalo do konca zimskih počitnic, 24. februarja, od ponedeljka do petka bo odprto med 15. in 20. uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih ter v času počitnic pa med 10. in 20. uro. Bodo pa delovni čas tudi prilagajali glede na potrebe.

Foto: Valerija Novak



Več v Družabno