Tadej Toš in Klemen Slakonja v Juršincih nasmejala občinstvo za dober namen

Dobrodelna predstava - komedija Tak si v Juršincih s katero so zbirali denar za novo gasilsko avtocisterno z vso opremo za PGD Grabšinski breg

Ivan Trunk, nedelja, 9. december 2018 ob 16:49
Klemen Slakonja in Tadej Toš

Klemen Slakonja in Tadej Toš

V petek, 7. decembra, sta Športno društvo Juršinci in Društvo Oktoberfešta Juršinci v športni dvorani v Juršincih organizirali dobrodelno predstavo - komedijo Tak si Juršinci. Namen te dobrodelne prireditve je zbiranje denarja od prodanih vstopnic za novo gasilsko avtocisterno z vso opremo za PGD Grabšinski breg. Vrednost te avtocisterne 16/25 je okrog 250 tisoč evrov, izdelana in prevzeta bo v letu 2019. Svečan prevzem avtocisterne za gasilce PGD Grabšinski breg bo pa v začetku avgusta 2019, za občinski praznik Občine Juršinci.

V nabito polni dvorani sta obiskovalce pozdravila in se jim zahvalila za pomoč Alojz Kavčič, župan Občine Juršinci in Matej Holc, predsednik PGD Grabšinski breg. Na tej dobrodelni predstaviti - komedija Tak si sta nastopila odlična humorista Tadej Toš in Klemen Slakonja, na kateri je bilo veliko pristnega humorja.

V predstavi gre za nestrpno komedijo pri kateri v vseh zgodbah, ki se dogajajo tokom predstave ljubezen premaga nestrpnost. Zgodba govori o taksistu, ki v svojih vožnjah naključno spozna svojega sina, ki je transvestit in zgodba se razplete tako, da se pojavi vprašanje ali bo oče sprejel sinovo drugačnost ali ne. Na koncu ljubezen premaga vse predsodke.



Več v Družabno