Božiček je obdaril 61 otrok

V Spodnjih Ivanjcih Božiček že 25 let razveseljuje in obdaruje otroke

Prlekija-on.net, sobota, 22. december 2018 ob 20:58
Božiček v Spodnjih Ivanjcih

Božiček v Spodnjih Ivanjcih

Podobno kot že četrt stoletja, sta Kulturno športno društvo (KŠD) Spodnji Ivanjci in Krajevna skupnost Spodnji Ivanjci v občini Gornja Radgona, tudi letos pripravila prireditev na kateri je Božiček obdaril otroke. Kakor vsako leto je prireditev, na kateri je letos bilo obdarjenih 61 otrok iz KS Spodnji Ivanjci, potekala v prostorih gostilne Šenekar, kjer so organizatorji pripravili tudi igrico za otroke. V igrici, ki sta jo pripravili in vodili Mojca Lukaček in Nataša Kramberger, so nastopali prav otroci iz Spodnji Ivanjcev. Z nadvse prijetnim nastopom in petjem je skupna mladih »gledališčnikov«, navdušila obiskovalce, predvsem otroke.

Še pred pričetkom programa je navzoče pozdravil predsednik ŠKD Spodnji Ivanjci Ivan Šenekar, ki je dejal, kako se veseli, da se je prireditve udeležilo tako lepo število otrok. Po končani igrici Zmešana pravljica je prišel na prizorišče Božiček, poosebljal ga je Franci Kocbek, katerega so otroci in njihovi starši pozdravili z aplavzom. Še preden je Božiček začel deliti darila, jih je blagoslovil župnik in prodekan Marjan Rola, ki soupravlja župnijo Negova in je župnik v župniji Benedikt. Po razdelitvi daril so bili otroci pogoščeni še z malico. Pogostitve pa so bili deležni tudi njihovi starši in drugi prisotni, za kar je poskrbela Gostilna Šenekar.

Foto: Ludvik KrambergerKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši