Odbojkarski vikend v ŠIC-u

Pričetek tekmovanj v III. DOL za odbojkarice in nadaljevanje tekmovanja v kadetski kategoriji

Zoran Kosi, petek, 8. oktober 2010 ob 09:03
Tekma v ŠIC-u

Tekma v ŠIC-u

Ta vikend bo v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru spet odbojkarsko obarvan. V soboto bodo s tekmovanji v III. DOL pričele članice, ki bodo ob 19. uri gostile ekipo Turbine iz Selnice ob Dravi.

V nedeljo dopoldan pa bo v isti dvorani še turnir kadetinj.


V novi sezoni bo člansko ekipo vodil Janko Hochstätter, odbojkarski trener, ki je ljutomerski odbojkarski publiki že dobro poznan, saj je pred leti vodil zelo uspešno generacijo ljutomerskih odbojkaric. Boris Smodiš, ki je člansko ekipo vodil v prejšnji sezoni, pa bo letos treniral starejše deklice.

V nedeljo dopoldan ob 10. uri pa bo v ŠIC-u turnir kadetinj na katerem bosta poleg ljutomerčank nastopili še ekipi Ruš in Turbine. Kadetinje v sezoni 2010/11 vodi trener Brane Pušenjak.

Kadetska ekipa ŽOK ZM Ljutomer je letošnje tekmovanje pričela z dvema zmagama, saj je preteklo nedeljo na prvem turnirju z rezultatom 2 : 0 premagala najprej ekipo Ruš, nato pa z istim rezultatom še ekipo Turbine.

Vabimo vas v družbo odbojkaric ŽOK ZM Ljutomer. Najprej se vidimo v soboto ob 19. uri, nato pa še v nedeljo dopoldan ob 10. uri.

Rezultate in vse ostale pomembne ionformacije lahko spremljate na spletni strani ŽOK ZM Ljutomer.



Več v Šport