Gostilna Trnek s ponudbo hišnih specialitet ponovno odprta

Vse dni ponujajo malice ter ostalo ponudbo iz jedilnega lista, vsak petek pa še hišne specialitete, jedi izpod peke in sicer jagnje, svinjska rebra in hobotnico

Prlekija-on.net, petek, 1. februar 2019 ob 12:51
Gostilna Trnek

Gostilna Trnek

V petek, 1. februarja, je svoja vrata ponovno odprla Gostilna Trnek na Moti 76, Dom ribičev Ribiške družine Ljutomer. Nov najemnik je Sebastijan Rudolf, ki nam je ob obisku povedal, da je lokal prenovljen z novim kolektivom in jedilnim listom, kjer najdete vse od ribjih specialitet, domačega narezka iz tünke, različnih hišnih specialitet, do solat in solatnih krožnikov ter testenin in več vrst pic.

Gostilna je odprta od torka do nedelje, vse dni ponujajo malice ter ostalo ponudbo iz jedilnega lista, vsak petek pa še hišne specialitete, jedi izpod peke in sicer jagnje, svinjska rebra in hobotnico. Specialitete za goste pripravljala Martina Žibrat, znana prleška kuharica, ki je pred leti nastopala tudi v TV šovu Gostilna išče šefa.

V gostilni je poleg glavnega prostora, še prostor za večjo družbo do 35 ljudi, za uporabo je na voljo tudi velika konferenčna dvorana, poleti pa je pred gostilno prostor za piknike in dejavnosti na prostem.

Vrata so odprli v petek ob 8. uri, tako da se o njihovi ponudbi lahko ta dan tudi sami prepričate do polnoči, na dan otvoritve vas bodo pogostili z bogračem in ribjo čorbo, na voljo bodo tudi ribe in ostala ponudba.

Lepo vas vabi nov kolektiv Gostilne Trnek, Sebastijan, Martina, Nina in Matej.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Gospodarstvo

Gradnja trgovine Lidl v Ormožu

V Ormožu se odpira 58. Lidlova trgovina

torek, 10. december 2019 ob 18:08
Mejni prehod bo zaprt zaradi rekonstrukcije regionalne ceste

Mejni prehod Gibina do petka zaprt za ves promet

torek, 10. december 2019 ob 10:23
Frizerski atelje Vesna

Vesna že 20 let striže in ureja pričeske

torek, 10. december 2019 ob 09:07