Odigrana prva pripravljalna tekma

ŠNK Radgona - NK Puconci 6:2 (2:1)

Prlekija-on.net, nedelja, 10. februar 2019 ob 08:57

Nogometaši ŠNK Radgona, ki jih pomladi čaka izjemno težko delo, da bi se morebiti obdržali med tretjeligaši, so odigrali prvo tekmo v letu 2019. Po napornih vsakodnevnih treningih, ki trajajo že dva tedna, je trener Jože Sečkar, na domačem igrišču TŠC Trate, svoje fante preizkusil na prvi pripravljali tekmi proti tretjeuvrščeni ekipa I. MNZ Murska Sobota, NK Kema Puconci.

Domači trener je dal priložnost vsem razpoložljivim igralcem, tako da sta vsak polčas igrali praktično različni ekipi. V prvem polčasu je bilo 2:1, v drugem pa 4:1, po videnem na prvi tekmi pa je težko ocenjevati kaj lahko ŠNK Radgona doseže v nadaljevanju prvenstva v III. SNL, vzhod, kjer je v jesenskem delu, na 14 tekmah, ob desetih porazih in štirih remijih, osvojila samo štiri točke.

Za ŠNK Radgona je dva zadetka dosegel Alen Katan, po enega pa Blaž DrašakMitja Adam (11 m.), Benjamin Vid Krajnc in Borut Bračič, za NK Kema Puconci pa Gjergek in Fujs.

ŠNK Radgona, 1. polčas : Strajnšak, J. Klobasa, Kocet, Šipek, Adam, Bračič, Vohar, Cvetko, Drašak, Divjak, Sterniša; 2. polčasa: Božek, A. Lipič, Kocet, Zupančič, Bračič, A. Klobasa, Drašak, Krajnc, Katan, R. Lipoč. Trener: Jože Sečkar.

NK Kema Puconci: Mat. Kuzma, Celec, Kopunovič, R. Svetanič, Horvat, T. Svetanič, Bogdanič, Matis, Balajc, Budja, Gjerek (še so igrali: Gerenčer, Hodžar, Fujs, Grlec, Krančič, Šoš, Mar. Kuzma). Trener: Fabjan Cipot.

Naslednjo pripravljalno tekmo bodo Radgončani odigrali v sredo, 13.2.2019, ob 17.00 uri na TŠC Trate. Nasprotnik bo član III. SNL, sever, NK Kety Emmi Bistrica iz Slovenske Bistrice.



Več v Šport