V okolici Ormoža našli truplo

Policisti so bili obveščeni o najdenem mrtvem lastniku stanovanjskega objekta v okolici Ormoža

Prlekija-on.net, sreda, 20. februar 2019 ob 08:511
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 19. februarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11:40 uri so bili obveščeni o najdenem mrtvem lastniku stanovanjskega objekta v okolici Ormoža. Obveščena je bila tudi mrtvooglednica iz Zdravstvenega doma Ormož, ki na truplu ni našla sledi nasilja. Sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Ob 20:40 uri so na ormoški obvoznici obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Izdano je bilo obvestilo o odstopu.

Ob 04.00 uri so v naselju Središče ob Dravi prijeli tri tujce, državljane Alžirije, kateri so na nedovoljen način prestopili državno mejo.

V sredo bodo policisti opravljali redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bodo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, kršitve pešcev). Od 18 .2. do 24. 2. 2019 poteka tudi evropsko usklajen nadzor nad tovornimi vozili in avtobusi »TRUCK & BUS«



Več v Črna kronika