Članice in člani Športnega društva Juršinci so se zbrali na 37. občnem zboru

Športno društvo Juršinci je v minulem letu organiziralo številne dogodke, tudi letos bodo zelo aktivni

Ivan Trunk, sobota, 23. februar 2019 ob 13:36
37. občni zbor ŠD Juršinci

37. občni zbor ŠD Juršinci

V soboto, 16. februarja, so se članice in člani Športnega društva (ŠD) Juršinci zbrali na turistični kmetiji Toplak na 37. občnem zboru društva. Zbrane je najprej pozdravil in nagovoril Kristjan Lovrec predsednik ŠD Juršinci, nato je sledila izvolitev delovnega predsedstva, ki ga je vodil Alojz Horvat. Po izvolitvi delovnega predsedstva je bilo na vrstnem redu branje poročil: predsednika, blagajničarke, nadzornega odbora, tajnice, disciplinske komisije, poročilo gospodarja in poročila vodij sekcij.

V poročilu za leto 2018 je predsednik ŠD povedal naslednje: pripravili so občni zbor, dvakrat so organizirali smučarske skoke, organizirali smučanje na Kopah, organizirali so obisk Planice za otroke z dvema avtobusoma, zgradili teniško igrišče, organizirali so veliko dvodnevno zabavo "Noči pod topoli", poletno nogometno ligo, vaški turnir v nogometu, tridnevni izlet za člane, dobrodelno standup komedijo s Tadejem Tošem in Klemnom Slakonjo za PGD Grabšinski breg in veliki Štefanov nogometni turnir.

V letu 2109 imajo kar veliko načrtov: smučanje za člane ŠD na Voglu in občni zbor so opravili, če bo vreme naklonjeno in bo kaj snega, bodo pripravili tekmovanje v smučarskih skokih, nakup kosilnice, dokončno obnovo društvene hišice, organizacijo poletne lige malega nogometa, organizacijo vaških turnirjev v različnih športih, organiziranje izleta v dolino Trente in obisk Kekčeve domačije, organizacijo ene najbolje poznanih zabavnih prireditev "Noči pod topoli", katera bo 10. in 11. avgusta, kostanjev piknik in Štefanov nogometni turnir.

Na njeno željo so razrešili dosedanjo tajnico ŠD Petro Kokol in izvolili novega tajnika, to je postal Denis Žnidarič. Zbrane je pozdravil in nagovoril Alojz Kavčič župan občine Juršinci, ki je povedal, da je zelo zadovoljen z delovanjem ŠD. Na občnem zboru je ŠD podelilo spominsko tablo PGD Grabšinski breg, katera jih bo spominjala na darovan znesek 4.375 evrov, katerega bodo namenili za nabavo novega gasilskega vozila. ŠD in Društvo Oktoberfešta Juršinci so ta denar zbrali na dobrodelni standup komediji.



Več v Šport