V Gornji Radgoni pustne maske rajale na enem in edinem Fašenku

Letošnje pustovanje je bilo še bolj pestro, pisano in divje, tudi letos pa so najbolj izvirnim skupinskim pustnim maskam podarili privlačne nagrade

Prlekija-on.net, sobota, 2. marec 2019 ob 17:131
Fašenk v Gornji Radgoni

Fašenk v Gornji Radgoni

V petek, 1. marca, se je v organizaciji Študentsko - mladinski klub Klinka na sejmišču v Gornji Radgoni odvila nora pusta zabava na enem in edinem Fašenku 2019. Mladi iz Klinke so ponovno poskrbeli za nepozabno pustno zabavo v nabito polni dvorani z nepregledno množico mask. Kljub zimskemu času je v dvorani vladala vročica plesnih ritmov, za katero so poskrbele glasbene skupine.

Poleg številnih mask ni manjkalo niti pustnih krofov. Tudi letos so pripravili izbor za najboljše skupinske maske. Prvo nagrado so prejeli pajki, drugo kokice, glavna nagrada pa je šla v roke barbik.

Za razgibano pustno vzdušje so skrbeli mlada, sveža, odštekana skupina Koala Voice s svojo mešanico rocka, punka, disca in popa, že dobro znani rokerji Big Foot Mama, ki so publiko postavili na noge s svojimi hiti in Kingstoni, ki so poskrbeli za poskočen zaključek noči.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno