Iz dvorišča želel na silo odpeljati pralni stroj

Državljan Madžarske je iz dvorišča prijavitelja želel na silo odpeljati pralni stroj, prijavitelj pa mu je to hotel preprečiti, zato je kršitelj udaril prijavitelja

Prlekija-on.net, torek, 19. marec 2019 ob 16:59
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 18. marca, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 08:40 so v naselju Središče ob Dravi obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, med voznikoma tovornih vozil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 09:30 uri je patrulja v naselju Središče ob Dravi, začasno odvzela vozniško dovoljenje vozniku tovornega avtomobila, zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Vročen mu je bil tudi plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 15.20 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Cvetkovci. Ugotovljeno je bilo, da je državljan Madžarske iz dvorišča prijavitelja želel na silo odpeljati pralni stroj, prijavitelj pa mu je to hotel preprečiti, zato je kršitelj udaril prijavitelja. Kršitelj je bil izsleden v naselju Borovci, izdan pa mu je bil plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.



Več v Črna kronika