Neznanec v trgovini v Ljutomeru ukradel denar iz blagajne

V trgovini v Ljutomeru je neznanec izkoristil odsotnost blagajničarke in iz blagajne ukradel denar

Prlekija-on.net, nedelja, 31. marec 2019 ob 08:33
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in sedem kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Lendavi obravnavan poskus vloma v stanovanjsko hišo. V trgovini v Ljutomeru je neznanec izkoristil odsotnost blagajničarke in iz blagajne ukradel denar. Na počivališču v Pincah so iz parkiranega tovornega vozila ukradli
nafto. V Doliču je neznanec iz gozdne parcele odtujil več dreves. Soboški policisti so obravnavali poškodovanje tuje stvari in goljufijo.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 5-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika