S koncertom Moč glasbe nas združuje ponovno navdušili v Lenartu

Koncertno snemanje je odprl in s koncertom zaključil Jasmin Stavros, kateri je prejel priznanje za 50 let profesionalne glasbene kariere ter premierno predstavil novo pesem

Prlekija-on.net, torek, 2. april 2019 ob 19:26
Jasmin Stavros je obeležil 50 let svoje profesionalne glasbene kariere

Jasmin Stavros je obeležil 50 let svoje profesionalne glasbene kariere

V soboto, 23. marca, se je v Športni dvorani Lenart ponovno odvijal tradicionalni koncertno-televizijski spektakel »Moč glasbe nas združuje« ob materinskem dnevu. Producent, scenarist in urednik Denis Poštrak je z odlično ekipo ponovno dokazal, da glasba resnično združuje.

Koncertno snemanje je odprl in s koncertom zaključil Jasmin Stavros, kateri je prejel priznanje za 50 let profesionalne glasbene kariere ter premierno predstavil novo pesem. Po 31-ih letih so se samo za to priložnost zbrali legendarni Rendez-Vous z Miranom Rudanom ter izvedli brezčasne uspešnice. S svojimi uspešnicami je navdušil tudi prodajno najuspešnejši slovenski kantavtor Andrej Šifrer. Za narodno-zabavno glasbo so poskrbeli ansambel bratov Poljanšek in ansambel Aplavz, za pridih Dalmacije pa Klapa Leut iz Zadra. Zoran Cilenšek je navdušil z uspešnico Slovenec sem, primorski žurerji Malibu pa so proslavili 30 let glasbene kariere. Nastopili sta še tekmovalki zadnje sezone Slovenija ima talent, Nuša Rojs in finalistka Lara Kramberger.

Glasbenike je tudi tokrat spremljal VIS Trans iz Lenarta, manjkalo pa ni niti plesalcev. Tudi tokrat je sodelovala folklorna skupina iz Sv. Trojice ter hip-hop plesalci in plesalci standardnih ter latinskoameriških plesov iz Plesne šole Samba.

Prireditev je povezovala znana televizijska voditeljica Jasna Kuljaj, prvič v Lenartu s Sašom Dobnikom z likom gasilca Saša, ki je poskrbel za smeh. Odlični odzivi obiskovalcev in glasbenikov so zadostni razlog, da se bo ekipa s projektom »Moč glasbe nas združuje« trudila še naprej.

Foto: Sven Pušnik in Maja Krajnc

Več fotografij in info o fotografijah na facebook strani Moč glasbe nas združuje.



Več v Družabno