Voznik motornega kolesa padel, ko je pripeljal čez masten madež na vozišču

Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je tekočina iztekala znanemu vozilu, najverjetneje iz rezervoarja goriva

Prlekija-on.net, torek, 9. april 2019 ob 21:12
Gasilci PGD Ormož so očistili cestišče, foto: Radio Prlek

Gasilci PGD Ormož so očistili cestišče, foto: Radio Prlek

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 8. aprila, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 9.53 uri jih je občan iz okolice Središča ob Dravi obvestil, da mu je v hišno napeljavo pritekla navožena gnojnica, iz bližnje njive. Policisti niso ugotovili kršitve z njihove pristojnosti.

Ob 9:59 uri so v Središču ob Dravi prijeli dva tujca, državljana Alžirije, katera sta pred tem nedovoljeno prestopila državno mejo izven mejnega prehoda. Po končanem postopku bosta vrnjena hrvaškim policistom.

Ob 20:57 uri so v Ormožu obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, kjer je voznik motornega kolesa padel, ko je pripeljal čez masten madež na vozišču. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je tekočina iztekala znanemu vozilu, najverjetneje iz rezervoarja goriva. Po vseh zbranih obvestilih bodo izvedli ustrezen ukrep. Gasilci PGD Ormož so očistili cestišče.

Ob 21.02 uri so v naselju Cvetkovci na glavni cesti vozniku osebnega vozila pri nadzoru hitrosti prometa odredili preizkus alkoholiziranosti, katerega rezultat je pokazal vrednost 0.43 mg/l v izdihanem zraku. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Izdan mu je bil plačilni nalog.



Več v Črna kronika