Na območju Ljutomera obravnavali poškodovanje tuje stvari

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti

Prlekija-on.net, petek, 24. maj 2019 ob 07:43
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar, dve povoženji divjadi, zasegli vozilo in pridržali enega kršitelja.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali dve tatvini v trgovinah, nasilje v družini, odtujitev denarja in tatvino telefona. Na območju Gornje Radgone je bila obravnavana tatvina kosilnice, na območju Ljutomera in Lendave pa poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 11.30 so bili obveščeni o požaru v stanovanju večstanovanjskega objekta v Beltincih. Zagorela je oprema v stanovanju. Požar so pogasili gasilci.

Zaradi hujše kršitve cestno prometnih predpisov je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Kršitelj, ki je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola pa je bil pridržan.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Policija

V Veržeju obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila

ponedeljek, 21. oktober 2019 ob 07:41
Posredujejo gasilci

Zagorelo na deponiji v Lenartu

nedelja, 20. oktober 2019 ob 19:22