Kolesarka trčila v lesen drog in se huje telesno poškodovala

Kolesarka je med vožnjo po klancu navzdol v Ivanjševskem Vrhu, zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku zapeljala desno ter trčila v lesen drog

Prlekija-on.net, sobota, 15. junij 2019 ob 08:38
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklih štirindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi telesno poškodovali, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V naselju Ivanjševski Vrh je kolesarka med vožnjo po klancu navzdol, zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku zapeljala desno ter trčila v lesen drog. Pri trčenju se je hudo telesno poškodovala. V Murski Soboti se je prav tako pri padcu s kolesom lažje poškodoval moški. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je bil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše, tatvino goriva na bencinskem servisu, nasilje v družini, rop, grožnjo in tatvino tovornega vozila, ki je bilo kasneje najdeno v bližini.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika