Pijan povzročil prometno nesrečo in ostal brez vozniškega dovoljenja

Voznik osebnega avtomobila je zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v nasproti vozečo voznico osebnega avtomobila. Prav tako je povzročitelj povzročil nesrečo pod vplivom alkohola, saj je imel 1.25 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Prlekija-on.net, petek, 21. junij 2019 ob 13:37
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 20. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8:34 uri je oškodovanka na policijski postaji prijavila tatvino denarja, ki je bila izvršena včeraj v Središču ob Dravi. Sprejet je bil zapisnik o sprejemu ustne ovadbe in evidentirano KD Tatvine. Ob 10:45 uri je še druga oškodovanka na policijski postaji prijavila tatvino denarja, ki je bila izvršena 10.6.2019 v Središču ob Dravi. Sprejet je bil zapisnik o sprejemu ustne ovadbe in evidentirano KD Tatvine.

Ob 17:17 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na LC v naselju Grabe. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v nasproti vozečo voznico osebnega avtomobila. Prav tako je povzročitelj povzročil nesrečo pod vplivom alkohola, saj je imel 1.25 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje ter bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na Okrajno sodišče v Ormož.

Ob 19:50 uri so bili obveščeni, da se je na območju naselja Sejanci k vaščanki zatekel neznani moški, kateri je kazal psihične motnje, zato je bil z reševalnim vozilom odpeljan v psihiatrično bolnico Ormož, kjer je ostal na zdravljenju.

Ob 21:07 uri so na območju občine Sveti Tomaž, osebi zasegli posušene rastlinske delce, rjavo-zelene barve, za katere se sumi da je marihuana. Po sprejeti strokovni analizi sledi zoper občana ukrep prekrškovnega organa.



Več v Črna kronika