V četrtek tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami

Voznica - začetnica je z osebnim avtomobilom v križišču odvzela prednost motoristu, kateri je pri zeleni luči na semaforju, peljal naravnost skozi križišče

Prlekija-on.net, petek, 21. junij 2019 ob 17:40
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V četrtek, 20. junija, okrog 7. ure je na relaciji Dobrovnik - Kobilje voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču zapeljala levo in trčila v osebni avtomobil, ki se je pravilno pripeljal nasproti. Oba voznika sta bila lažje telesno poškodovana. Nastalo je za okrog 10.000 evrov škode. Povzročiteljici prometne nesreče bo izdan plačilni nalog.

Okrog 12.30 ure je v Murski Soboti voznica - začetnica z osebnim avtomobilom v križišču odvzela prednost motoristu, kateri je pri zeleni luči na semaforju, peljal naravnost skozi križišče. Voznik motorja je pri trčenju padel in se hudo telesno poškodoval. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba.

Malo po 15. uri pa je v naselju Nemčavci voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika zapeljala levo v trenutku, ko jo je pravilno prehiteval motorist, ki je bil v nesreči lažje telesno poškodovan. Nastalo je za okrog 3.500 evrov škode. Voznici osebnega avtomobila bo izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika