82-letna moški in ženska huje poškodovana

82-letnik se je poškodoval v prometni nesreči, 82-letnica pa pri eksploziji plina

Prlekija-on.net, torek, 2. julij 2019 ob 08:26
V Gornji Radgoni je prišlo do eksplozije plina

V Gornji Radgoni je prišlo do eksplozije plina

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč. Pri tem se je ena končala s hudimi telesnimi poškodbami, ena z lažjimi telesnimi poškodbami v ostalih treh pa je nastala samo materialna škoda. Obravnavane so bile še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bile obravnavana tri kazniva dejanja, eksplozija plinske jeklenke in tri kršitve javnega reda.

Okrog 14.25 ure je prišlo v Černelavcih do prometne nesreče zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avtomobila. 82-letni povzročitelj prometne nesreče je utrpel hude telesne poškodbe, dve osebi pa sta bili še lažje telesno poškodovani.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino ženskega kolesa, tatvino denarja in tatvino artiklov v trgovini.

Ob 07.32 uri so bili obveščeni o eksploziji v stanovanjskem bloku v Gornji Radgoni. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do eksplozije plinske jeklenke v enem od stanovanj, ko je 82-letna ženska hotela prižgati plinski štedilnik. Ženska je bila pri tem huje telesno poškodovana. Nastala je večja materialna škoda.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ljutomerski policisti so ob 07.24 uri zaustavili dve vozili v katerih je bilo skupaj petnajst tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v R. Slovenijo. Vsi tujci so zaprosili za azil. Zoper voznika, katera sta jim pri tem pomagala je bilo odrejeno pridržanje in bosta s kazensko ovadbo privedena na sodišče.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Gornja Radgona.



Več v Črna kronika