Bi se želeli naučiti igrati na harmoniko od doma?

Ker ima vsak človek vedno manj časa ob tem hitrem tempu, je nastala ideja, da se naredi spletni portal z učnimi videi igranja diatonične harmonike

Prlekija-on.net, četrtek, 25. julij 2019 ob 15:48
Spletno učenje harmonike

Spletno učenje harmonike

Diatonična harmonika je v Sloveniji zelo popularen inštrument. Ta je zajadral po celem svetu, a še vseeno si največ pesmi nanj zaigramo pri nas, v naši deželi. Na diatonično harmoniko igrajo vse generacije, valček in polka pa vzbudita pri Slovencih neko posebno energijo. Slovenci imamo radi harmoniko, ampak se to sploh zavedamo? Naslednji video prikazuje kaj vse nam diatonična harmonika prinaša.

V današnjem času internet več ni neka tujka, ampak skoraj že neka nuja. Ker ima vsak človek vedno manj časa ob tem hitrem tempu, je nastala ideja, da se naredi spletni portal z učnimi videi igranja diatonične harmonike. Oglejte si stran - www.igram.si.

Portal je nastal z namenom, da bi omogočili igranje na ta slovenski inštrument čim večji množici in združili ljudi, ki imajo radi slovensko glasbo. To je dodatna možnost za vse, ki se mogoče »bojijo« glasbenih učiteljev, nimajo prevoznega sredstva ali pa odveč časa, pa bi vseeno radi zaigrali na harmoniko.

Pokukajte na portal www.igram.si in se že v tem trenutku naučite nekaj pesmi popolnoma brezplačno.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Glasba in film