Na slavnostni prireditvi ob praznovanju 63. praznika Občine Ljutomer podelili priznanja

Plaketo Občine Ljutomer z listino in denarno nagrado za leto 2019 sta prejela Srečko Centrih in Branko Kristl iz Ljutomera

Prlekija-on.net, petek, 2. avgust 2019 ob 18:48
Slavnostna prireditev ob praznovanju 63. praznika Občine Ljutomer

Slavnostna prireditev ob praznovanju 63. praznika Občine Ljutomer

V petek, 2. avgusta, je v Ljutomeru potekala Slavnostna prireditev ob praznovanju 63. praznika Občine Ljutomer s podelitvijo nagrad in priznanj ter nastopom pevke Ditke. Prireditev je potekala v Domu kulture v Ljutomeru, v živo pa ste si jo lahko ogledali tudi na našem portalu. Posnetek je na voljo v priloženem videu.

Plaketo Občine Ljutomer z listino in denarno nagrado za leto 2019 sta prejela Srečko Centrih iz Ljutomera, za dolgoletno uspešno delo in izjemne dosežke na gledališkem področju ter Branko Kristl iz Ljutomera, za dolgoletno uspešno delo pri razvoju kasaškega športa v občini Ljutomer. Višina nagrade znaša eno povprečno plačo Republike Slovenije za preteklo leto.

Pisno priznanje Občine Ljutomer za leto 2019 pa so prejeli prejel Jurica Ferenčina, dr. med., spec. družinske medicine iz Črešnjevcev za zasluge in odlično delo na področju primarnega zdravstva v Občini Ljutomer, Danijela Kutnjak iz Ljutomera za dolgoletno prostovoljno terapevtsko delo na področju medicine ter Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Ljutomer za več kot 20-letno spodbujanje domoljubja in ohranjanje zgodovinskih izročil.

Tudi letos je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba podelila svoja priznanja. Prejeli so jih podjetji Murales in Atrium, samostojni podjetnik Avgust Rajh, organizatorji Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina ter Ansambel Štrk.

Obrazložitev za Srečka Centriha in Branka Kristla, za ostale pa še sledi.

Foto: Sara VInkovič



Več v Kultura in izobraževanje