V pričakovanju kolesarskega praznika Radencev

39. Rekreativni kolesarski maraton Tri srca 2019

Prlekija-on.net, torek, 6. avgust 2019 ob 11:35
Rekreativni kolesarski maraton Tri srca

Rekreativni kolesarski maraton Tri srca

Kolesarska sekcija Športnega društva Radenci bo letos vnovič poskrbela, da bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji organiziranega kolesarjenja. Na startu že 39. rekreativnega kolesarskega maratona Tri srca se bodo kolesarji zbrali v nedeljo, 11. avgusta 2019, ob 10. uri, pred Lovskim domom v Radencih.

Za vse ljubiteljske športnike, ki v prostem času radi vrtijo pedala, so organizatorji tudi letos pripravili štiri proge. Kolesarskemu podmladku je namenjen otroški maraton OAZA, dolg 4 kilometre; z dvema vzponoma se ponaša mali maraton Naturelle na 28 kilometrov; pogumnejši lahko izberejo maraton Tri srca Radenska Light s srednje zahtevno progo, ki ima štiri vzpone in se razteza na 54 kilometrov; za najdaljšo preizkušnjo pa šteje veliki maraton Tri srca Radenska Classic s kar 75 kilometrov dolgo progo, ki se sedemkrat vzpne po idilični panoramski poti po Radgonsko-Kapelskih goricah.

Prijave na dan dogodka

Udeleženci se lahko prijavijo tudi na dan prireditve v startno-ciljnem prostoru med 7. in 9.45 uro. Na dan maratona bodo morali kolesarji za startnino odšteti 15 evrov, otroci do 12. leta pa 10 evrov.

Kolesarsko obarvan dan bo poln doživetij

Vsak udeleženec prireditve je po svoje tudi zmagovalec, zato bodo vsi kolesarji nagrajeni s spominsko majico in medaljo, v okrepčevalnicah in startno-ciljnem prostoru pa jih bodo pričakali osvežilni napitki Radenske. V cilju jih bo razveselil še topel obrok in organizirano druženje, ki bo v prijetni senci dreves lovskega doma Radenci poskrbelo za prijeten in sproščen zaključek prireditve. Da bo športni praznik v znamenju treh src zares popoln, bodo imeli na dan maratona vsi udeleženci tudi možnost kopanja v Zdravilišču Radenci s 50% popustom, svojo srečo pa bodo lahko preizkusili v bogatem srečelovu.

Več o 39. RKM TRI SRCA

Podrobnejše informacije o prireditvi in možnostih prijav so na voljo na spletnem naslovu www.kose-radenci.si. Na dodatna vprašanja vam odgovorijo tudi predstavniki ŠD Radenci - KOSE, ki jih lahko kontaktirate prek e-naslova kose.radenci@gmail.com ali telefona (GSM  051 353 654 in  051 326 004).



Več v Šport