Ljutomerski policisti obravnavali dve tatvini denarja

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so ljutomerski policisti zasegli tudi osebni avtomobil

Prlekija-on.net, sobota, 17. avgust 2019 ob 08:45
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč v katerih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete so Ljutomerski policisti obravnavali dve tatvini denarja. V trgovini v Murski Soboti je neznanec iz nakupovalnega vozička ukradel žensko torbico z denarnico in osebnimi dokumenti. Na bencinskem servisu v Pincah je neznani voznik natočil gorivo in odpeljal ne da bi plačal. Soboški policisti so obravnavali tatvino moške denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti iz garderobne omarice in goljufijo.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na Razkrižju je bilo v dveh skupinah prijetih osem tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so ljutomerski policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Voznik motornega kolesa je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti padel po cestišču in obležal

46-letni motorist se je pri padcu huje poškodoval

nedelja, 22. september 2019 ob 10:17
Prevrnjene klopi v parku

Vandali v parku prevrnili večino klopi in košev

sobota, 21. september 2019 ob 09:004