Prvi slovenski video portal

Delite svoje zgodbe, mnenja, fotografije, bodite zvezde, bodite komentatorji, pisatelji, snemalci, fotografi…

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 2. september 2019 ob 16:28
Mojvideo

Mojvideo

Kakšna sreča in priložnost v današnjih časih! Mojvideo! Prvi slovenski video portal, kjer se trenutno druži, pogovarja, deli posnetke, piše bloge, in še veliko več, že 300.000 aktivnih uporabnikov. Gre za največjo online skupnost, kjer ima vsak možnost brezplačno deliti svoje mnenje, se pogovarjati, družiti, nalagati posnetke, jih komentirati, pisati članke, ter še več.

Vsi hitimo, vedno manj časa ostane za nas same, za dejavnosti, katere počnemo resnično radi. Zato je za zdravje, za dušo in za dobro počutje izrednega pomena, da je tisti čas, ki je naš, namenjen ustvarjalnosti in izražanju samega sebe. Želja po sreči in zadovoljstvu je naravno stanje človeka in izražanje sebe in početi kar nas veseli, je prvi in skoraj edini korak do tega stanja.

Radi slikate? Radi pišete? Se radi pogovarjate in družite? Radi komentirate? Radi berete? Radi snemate? Imate svoje mnenje? Imate svoje zgodbe? Ni omejitev, lahko naštevamo v nedogled. Ja, seveda radi to počnemo. In na portalu Mojvideo imate možnost vse to početi. Deliti svoje zgodbe, mnenja, fotografije, bodite zvezde, bodite komentatorji, pisatelji, snemalci, fotografi... delite in boste gledani, poslušani in brani. Mnenja nas krepijo, nasveti nam pomagajo na lastni poti, izražanje nas osrečuje in osvobaja.

Mojvideo je predan internetu prihodnje generacije, kjer je uporabnik ustvarjalec, ter sam nadzira vsebine. Internetni servis je brezplačen. Prav tako obstaja možnost, da delite vsebine s svojimi prijatelji ali pa z vsemi, to odloča uporabnik sam. Vsakdo si lahko ogleduje posnetke, s pomočjo tehnologije Mojvideo.com ali pa na drugih spletnih straneh po vsem internetu, prav tako obstaja tudi možnost dodajanja na druge spletne strani, forume, bloge, itd.



Več v Glasba in film