26-letniku zasegli kilogram rastline, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo konopljo

Prav tako so v preiskavi našli in zasegli predmete za katere sumijo, da je z njimi izvrševal kazniva dejanja neupravičenega prometa s prepovedanimi drogami

Prlekija-on.net, sreda, 11. september 2019 ob 15:54
Zasežena rastila, foto: PP Ruše

Zasežena rastila, foto: PP Ruše

Policisti Policijske postaje Ruše so v sredo, na podlagi pisne odredbe sodišča, opravili hišno preiskavo pri 26-letniku iz območja občine Selnica ob Dravi. Med hišno preiskavo so našli in mu zasegli približno 1 kg rastline, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo konopljo. Prav tako so v preiskavi našli in zasegli predmete za katere sumijo, da je z njimi izvrševal kazniva dejanja neupravičenega prometa s prepovedanimi drogami.

Po prejetih analizah in opravljenih preiskavah zaseženih predmetov, bodo policisti zoper 26-letnika podali kazensko ovadbo. Moški bo ovaden zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in prehodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Mejni prehod Središče ob Dravi

Na mejnem prehodu tovornjaku eksplodiral akumulator

torek, 17. september 2019 ob 19:07
Štirje tujci so zaprosili za mednarodno zaščito

Na območju Ljutomera prijeli 12 tujcev

torek, 17. september 2019 ob 13:44