Štajerski Brendi ima »Prevarano srce«

V skladbi »Prevarano srce« Štajerski Brendi sporoča, da te nič na svetu ne osreči, ne zlato, dragulji, ne denar, če srce po nekom hrepeni in si ga močno želi

Prlekija-on.net, torek, 17. september 2019 ob 10:16
Štajerski Brendi

Štajerski Brendi

Štajerski Brendi se nam po nekaj mesečnem premoru predstavlja z novo skladbo z naslovom »Prevarano srce«. Glasbo je Štajerski Brendi prispeval kar sam, besedilo zanjo je napisal znan tekstopisec Drago Horvat. Drago Horvat je napisal besedila za mnoge slovenske pevce, pevke, ansamble. Z Dragom Horvatom, Štajerski Brendi tokrat sodeluje prvič, vendar to ni njuno zadnje sodelovanje. Drago in Štajerski Brendi bosta sodelovala tudi na novi prihajajoči zgoščenki Štajerskega Brendija, saj bodo na njej tudi Dragova besedila. Aranžma za novo skladbo pa je prispeval že dolgoletni glasbeni sodelavec Štajerskega Brendija, Boris Jelenko.

V skladbi "Prevarano srce" Štajerski Brendi sporoča, da te nič na svetu ne osreči, ne zlato, dragulji, ne denar, če srce po nekom hrepeni in si ga močno želi.

Skladba "Prevarano srce" se bo nahajala na novi že 14-zgoščenki Štajerskega Brendija, katera bo izšla proti koncu leta 2019.



Več v Glasba in film