Mega božični house spektakel The Black Eyed Peas

Ptuj bo gostil člana svetovno znane zasedbe THE BLACK EYED PEAS - MOTIV8

Prlekija-on.net, nedelja, 19. december 2010 ob 17:181
Mega božični house spektakel The Black Eyed Peas

Mega božični house spektakel The Black Eyed Peas

V prazničnem času bo vsekakor povsod po Sloveniji zanimivo in polno zabav in glasbenih prireditev. Ptuj, mesto, kjer ima glasba in zabava svoj prostor bo tako prav na božični dan, 25. 12. 2010 gostil največji glasbeni dogodek, MEGA BOŽIČNI HOUSE SPEKTAKEL s svetovno znanim producentom in DJ-em skupine THE BLACK EYED PEAS, Dj MOTIV8.

Dj MOTIV8 je vrsto let producent in dj zasedbe The Black Eyed Peas. Sodeloval je z mnogimi glasbenimi zvezdami kot so Madonna, Billy Idol, Fergie, David Guetta, Bob Sinclair, Wil.I.Am, No Doubt, Sean Kingston, The Coors in drugi. Tokrat se mu bo za gramofoni pridružil tudi njegov uradni spremljevalec turneje RH FACTOR iz Californije, s katerim v drugem delu gostovanja pripravljata "exclusiv live show", kjer bo Dj MOTIV8 pokazal tudi svoje pevske sposobnosti. Verjamemo da bosta skupaj, iz nas izstisnila še zadnji atom energije in božično pravljico naredila še toliko bolj posebno.

Poleg osrednjega gosta pa bodo za dobro vzdušje skrbeli še EL SAM & DAVE DROID, ki sta po poletnem uspehu s priredbo Magnifiko-vega komada "Giv Mi Mani 2k10" znova postregla s pravkar izdanim singlom "Technologic", ki je plod sodelovanja z vsem poznano zasedbo Duft Punk. Prvič v Sloveniji se bo predstavil tudi Dj FRX, zagrebški dj in producent, ki hkrati tudi radijski dj in avtor radijske oddaje In House Selection, ki jo lahko poslušamo na kultnem hrvaškem radiu 101. Seveda pa ne gre brez domači publiki dobro poznanega rezidenta ptujskega kluba Askari ter artista založbe Divide Records. JOSH SOMEN bo s svojimi club house ritmi poskrbel za popestritev, ki si ga bodo obiskovalci zagotovo zapomnili.

Vstopnice so na razpolago od petka, 10.12.2010 do petka, 24.12.2010. Pooblaščeni prodajalec vstopnic je Eventim, kupite pa jih lahko na www.eventim.si, vseh pooblaščenih Eventim poslovalnicah  ter  na Petrolu,  Big Bang,  Kompas...

Lahko pa sodelujete v nagradni igri in z malo sreče vstopnico za spektakel dobite brezplačno.

Nagradna igra traja do vključno 21. decembra, ko bomo izžrebali nagrajence in podelili 2 vstopnici.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.Več o dogodku na uradni spletni strani: http://www.blackeyedpeas.si

Odgovori:
A) 10 milijonov
B) 18 milijonov
C) več kot 27 milijonov

Odgovor oddajte preko spodnjega obrazca.