V Ljutomer se po petih letih vrača ena najpopularnejših klap

Dalmatinski spektakel s klapo Intrade in odličnim vokalistom Tomislavom Bralićem bo v soboto, 30. novembra ob 20.00 uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer

Oglasno sporočilo, torek, 15. oktober 2019 ob 19:192
Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem je bila na zadnje v Ljutomeru leta 2014

Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem je bila na zadnje v Ljutomeru leta 2014

Ljubitelji dalmatinske klapske pesmi pozor! V športno dvorano ŠIC Ljutomer se po petih letih znova vrača klapa Intrade z odličnim vokalistom Tomislavom Bralićem.

Zadarska klapa Intrade deluje od leta 1985 in je med najpopularnejšimi klapami na Hrvaškem in v Sloveniji. Od kar so nazadnje nastopili v Ljutomeru so s svojim samostojnim koncertom razprodali Areno Zagreb, Areno Split ter Stožice, kar ni uspelo še nobeni klapi do sedaj. V spodnjih posnetkih si lahko ogledate, ko so bili zadnjič v Ljutomeru, z njimi pa je zapel tudi Oliver Dragojević.

Lepoto dalmatinskega klapskega prepevanja so ponesli v skoraj vse evropske države, njihovo petje pa so slišali tudi na drugih celinah. Skupaj že leta prepevajo, ustvarjajo in poustvarjajo dalmatinske šansone in ustvarjajo avtorske skladbe, ki na YouTube-u dosegajo milijonske oglede. V svojem več desetletnem obstoju so sodelovali z mnogimi glasbenimi velikani: Oliver DragojevićNina BadrićTony CetinskiTedi SpalatoVinko CoceGoran Karan in še bi lahko naštevali.

S svojimi uspešnicami Ane moje, Ne znam što me tebi vuče, Kuća kraj ferala, Da mi budeš jidro, Zašto uvik pivan, Nisan te sriče, Zalutali pogled in mnogimi drugimi bodo prinesli delček Dalmacije tudi v športno dvorano ŠIC Ljutomer, kjer bodo predstavili njihove najnovejše uspešnice z lanskega albuma »Bilo je i vrime«.

Dalmatinski spektakel, ki ga enostavno ne smete zamuditi bo v soboto, 30. novembra ob 20.00 uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

Vstopnice že za 10 evrov naprej dobite v Šic bar caffeju in navseh prodajnih mestih Eventima.

Za naše zveste bralce pa bomo pripravili tudi nagradno igro, kjer bomo v naslednjih dneh podelili nekaj vstopnic. Spremljajte nas.

Klapa Intrade in Tomislav Bralić



Več v Družabno