Policisti prijeli dvanajst tujcev

Podnevi so v okolici Središča ob Dravi prijeli štiri državljane Sirije, ponoči pa v Središču ob Dravi še šest državljanov Sirije in dva državljana Palestine

Prlekija-on.net, četrtek, 17. oktober 2019 ob 09:32
Tujci kljub ograji in žici prehajajo mejo

Tujci kljub ograji in žici prehajajo mejo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 16. oktobra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 09:00 uri so na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom predali tujca, kateri je nedovoljeno prestopil državno mejo.

Ob 14.30 so v okolici Središča ob Dravi prijeli štiri državljane Sirije, kateri so predhodno na nedovoljen način prestopili državno mejo. Po končanem postopku bodo tujci vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Ob 14.56 so bili obveščeni s strani oškodovanke, da je na relaciji Mihovci - Ormož izgubila žensko črno denarnico z vsemi osebnimi dokumenti ter ostalimi karticami.

Ob 15.00 so bili s strani občana obveščeni o kaznivem dejanju vloma v objekt v okolici Svetega Tomaža. Na kraj je odšla patrulja, katera je opravila ogled kraja in po zbranih vseh obvestilih sledi poročilo na Okrožno državno tožilstvo.

Ob 19.41 so v Ormožu obravnavali poškodbo parkiranega osebnega avtomobila.

Ob 02.15 so v Središču ob Dravi prijeli 8 tujcev, 6 državljanov Sirije in 2 državljana Palestine, kateri so ilegalno vstopili v našo državo. Po končanih postopkih bodo tujci vrnjeni v Republiko Hrvaško.



Več v Črna kronika