Plesalci Plesnega kluba Zeko svetovni podprvaki

Sodelovalo je 34 držav iz 4 kontinentov in preko 2500 plesalcev

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. oktober 2019 ob 14:20
Plesalci PK Zeko

Plesalci PK Zeko

Od 15. do 19. oktobra je v nemškem Bremerhavnu potekalo IDO svetovno prvenstvo v hip hopu, breakdancu in electric boogiu. Sodelovalo je 34 držav iz 4 kontinentov in preko 2500 plesalcev. Plesni klub Zeko so zastopali breakdance ji in otroški hip hop par.

2. mesto so dosegli breakdance članska ekipa v sestavi Filip Kovačič, Gal Vrbnjak, Petra Rajh, Rok Mihalič, Elias Ljubec, Dejan Zečevič in Nik Shuler, ki se je ekipi pridružil iz PK Kreart. 

Filip Kovačič breakdance solo člani je zasedel 5. mesto, 11. mesto je zasedla Petra Rajh breakdance solo članice, 18. mesto Gal Vrbnjak breakdance solo mladinci in 34. mesto Lili Gerič in Zala Pojbič hip hop pari otroci.

"S trenerko za hip hop Blažko Majer Tkalec sva zelo zadovoljna, par je bil prvič na tako veliki tekmi in nismo imeli nekih velikih pričakovanj, na koncu sta nas kar malce pozitivno presenetili s pokazanim. Breakdance, pri solistih bi se lahko iztržili več, ampak na koncu smo lahko zadovoljni. Z ekipo pa smo ubranili 2. mesto, ki ga letos nismo pričakovali ampak smo izkušeni in smo to na koncu tudi izkoristili," je ob tem povedal vodja Dejan Zečevič.



Več v Šport