Neznani voznik zaradi nepravilnega prehitevanja oplazil drugo vozilo in odpeljal

Policisti so v sredo zjutraj bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na relaciji Ivanjkovci - Ormož

Prlekija-on.net, četrtek, 7. november 2019 ob 09:15
Prometna nesreča se je zgodila na relaciji Ivanjkovci - Ormož

Prometna nesreča se je zgodila na relaciji Ivanjkovci - Ormož

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 6. novembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 6:40 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom in sicer na relaciji Ivanjkovci - Ormož. Neznani voznik je zaradi nepravilnega prehitevanja oplazil voznico osebnega vozila. Po izsleditvi neznanega voznika tovornega vozila sledi hitri postopek.

Ob 14:10 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v kraju Pavlovci. Patrulja je ugotovila, da je voznica z osebnim vozilom trčila v srno, izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda..

Ob 20:00 uri so sprejeli ustno kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja »Grožnja«. Po zbiranju obvestil je bila osumljencu izrečena prepoved približevanja določeni osebi ali objektu, po vseh zbranih obvestilih pa bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 20:30 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na regionalni cesti v naselju Sveti Tomaž. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v psa in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V četrtek bodo policisti opravljali poostren nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov (alkohol) ter opravljali poostreni nadzor prometa s poudarkom na ugotavljanju kršitev pešcev, prekoračitve hitrosti, neuporabi varnostnega pasu in nedovoljeni uporabi mobilnih telefonov med vožnjo. Vsem občanom tudi svetujejo, da svoja vozila redno zaklepajo in izvajajo druge samozaščitne ukrepe za zavarovanje osebnega premoženja. O vseh opaženih sumljivih osebah pa obveščajte policijo, na telefonski številki 113 ali 02 741 08 50.



Več v Črna kronika