Ali prepoznate storilca ropa pošte v Veržeju?

Policisti so posredovali fotografijo fotorobota in pozivajo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o kaznivem dejanju, da pokličejo na tel. št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Prlekija-on.net, torek, 26. november 2019 ob 13:341
Fotorobot roparja pošte

Fotorobot roparja pošte

V sredo, 20. novembra smo poročali o ropu pošte v Veržeju. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec uslužbenki zagrozil s pištolo in zahteval denar, kateri mu je bil izročen. Oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, sive hlače in obut v črne čevlje je storilec s kraja pobegnil. Zaradi sistema, ki ga je obarval je bil denar odvržen in najden v bližini ropa.

Policisti za neznanim storilcem zbirajo obvestila. Posredovali so nam fotografijo fotorobota in pozivajo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o kaznivem dejanju, da pokličejo na tel. št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Neznanec grozil s pištolo in zahteval denar

Po podatkih policije je zaenkrat neznani storilec, ki je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje vstopil v prostore pošte. Tam je uslužbenki zagrozil s pištolo in zahteval denar. Uslužbenka mu je izročila denar, nakar je s kraja pobegnil.

V neposredni bližini kraja ropa je nato bil najden odvržen denar, ki ga je odtujil storilec. Storilec je denar odvrgel zaradi sistema, ki ga je obarval. Neznani storilec je odtujil okrog 6.800 evrov.

Preberite tudi:
Neznanec uslužbenki na pošti v Veržeju zagrozil s pištolo in zahteval denar
Znano je, koliko denarja je oborožen ropar odnesel iz pošte
V neposredni bližini kraja ropa veržejske pošte našli odvržen denar
Ropar Veržej
Fotorobot roparja pošte v Veržeju


Več v Črna kronika