V požaru uničen gospodarski objekt in vozilo, poginila sta tudi dva prašiča

Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša okoli 100.000 evrov

Prlekija-on.net, sreda, 11. december 2019 ob 16:04
Požar so pogasili gasilci

Požar so pogasili gasilci

V sredo, 11. decembra, okoli 5.30 je zagorelo gospodarsko poslopje ob stanovanjski hiši v kraju Jelovice, na območju PP Podlehnik. Gospodarsko poslopje je zgorelo skoraj v celoti, poškodovani sta tudi dve osebni vozili, ki sta bili parkirani ob poslopju. Eno od vozil je zgorelo v celoti, drugo delno. Zaradi vročine je nastala materialna škoda tudi na stanovanjski hiši.

Požar so pogasili gasilci PGD Majšperk, Ptujska Gora in Stoperce. Prekopali so približno 15 kubičnih metrov slame in sena, da bi preprečili nadaljnji vžig. Objekt v skupni izmeri 15 x 6 metrov je uničen, v njem pa tudi avto, v požaru pa sta poginila tudi dva prašiča. Poškodovanih oseb ni bilo.

Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša okoli 100.000 evrov.

Policisti ob ogledu kraja dejanja niso našli znakov, ki bi kazali na tujo krivdo. Najverjetnejši vzrok požara je napaka na električni inštalaciji. O dogodku bodo podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

Danasnja intervencija Pgd Majšperk, Pgd Stoperce, Pgd Ptujska Gora

Objavil/a Andrej Pušaver dne Sreda, 11. december 2019


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Policija

Obravnavali tatvino goriva in poškodovanje vozil

četrtek, 23. maj 2024 ob 07:45
Požar je zajel hišo, foto: PGD Ljutomer

Ponoči zagorela stanovanjska hiša

sreda, 22. maj 2024 ob 12:25