Učenci OŠ Mala Nedelja so pripravili čudovit praznični koncert

Na dobrodelnem bazarju zbrane prispevke bodo namenili za ureditev skupnega kotička

Branko Košti, sobota, 14. december 2019 ob 09:33
Praznični koncert učencev OŠ Mala Nedelja

Praznični koncert učencev OŠ Mala Nedelja

Učenci OŠ Mala Nedelja so s pomočjo mentorjev – učiteljev šole, GŠ Slavka Osterca Ljutomer, Zasebne šole kitare Virtuoz in nekaterih, ki poučujejo posamezne učence igranja različnih instrumentov, pripravili čudovit Praznični koncert.

Telovadnica šole v petindvajsetih letih odkar je bila zgrajena, ni bila še nikoli tako polna, kot v petek, 12. decembra, ko so jo napolnili starši, stari starši, sorodniki in tudi naključni obiskovalci, ki so prišli gledat in poslušat, česa vsega so se z velikim trudom, poleg obveznega šolskega dela, naučili njihovi otroci. Vsem bo prav gotovo še dolgo ostal v spominu večer, poln petja, igranja in plesa. Poslušali smo lahko petje kar treh zborov, ki jih na šoli vodi mentorica Sandra Hanžič, kitariste, klaviaturiste, harmonikarje, solo pevce, saksofoniste, violiniste, predstavila se je mlada baletna plesalka, poslušali pa smo lahko tudi glasbeno pravljico.

Po koncertu se je v jedilnici šole odvil dobrodelni bazar izdelkov, ki so jih učenci izdelali v okviru tehniškega dneva. Zbrane prostovoljne prispevke bodo namenili za ureditev skupnega kotička za učence na hodniku šole.



Več v Kultura in izobraževanje