Vozil pijan in telefoniral, zato je ostal brez vozniškega dovoljenja

Ker je bil tuji državljan je bil zaradi takojšnjega postopka pridržan in z obdolžilnim predlogom priveden na Okrožno sodišče na Ptuj

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. december 2019 ob 08:25
Tujec je vozil pod vplivom alkohola

Tujec je vozil pod vplivom alkohola

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 13. decembra, ob 12:30 uri so sprejeli prijavo kaznivega dejanja »Grožnje«. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 18.20 uri so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije In udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju udeležencu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

V soboto, 14. decembra, ob 21.43 uri so bili obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru in pobegom povzročitelja s kraja. Patrulja je opravila ogled kraja, kjer je izsledila tudi vozilo povzročitelja, vendar lastnika vozila ni bilo doma. Ko bo opravljen razgovor z lastnikom, mu bo predočen prekršek in izdan plačilni nalog zaradi nepravilnega premika z vozilom in pobegom s kraja.

Ob 22.43 uri so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije In udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju udeležencu izdala obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 23.23 uri so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije In udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju udeležencu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

V nedeljo, 15. decembra, ob 15.35 uri so pri nadzoru cestnega prometa na regionalni cesti v Libanji kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je med vožnjo telefoniral. Pri preizkusu alkoholiziranosti je ta pokazal vrednost 0,66 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Ker je bil tuji državljan je bil zaradi takojšnjega postopka pridržan in z obdolžilnim predlogom priveden na Okrožno sodišče na Ptuj.

Ob 17.07 uri so v Lešnici obravnavali povoženje divjadi s strani voznika osebnega avtomobila. Od ogleda so odstopili. Ob 17.35 uri so v Hermancih obravnavali povoženje divjadi s strani voznika osebnega avtomobila. Od ogleda so odstopili.

Ob 1:30 uri so intervenirali v naselju Lahonci, na kraju je bilo ugotovljeno, da je oseba razgrajala pri stanovanjski hiši ter želel vstopiti pri čemer pa je z dlanjo udaril domačina. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o javnem redu in miru.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika