Kršitelja, ki je razgrajal v gostinskem lokalu, pridržali

Policisti so na Silvestrovo imeli polne roke dela s tatovi, posredovati pa so morali tudi osemkrat zaradi kršitve javnega reda in miru

Prlekija-on.net, sreda, 1. januar 2020 ob 09:29
Policija

Policija

Na Silvestrovo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, devet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dva požara in pridržali eno osebo.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, vlom v garažo od koder je bila ukradena motorna žaga, zasegli bankovca za 50 in 20 EVR za katera se sumi, da sta ponarejena, tatvino registrskih tablic z oznako MS RH-373, nasilje v družini, kjer je bil kršitelju izrečen ukrep prepovedi približevanja in preprečitev uradnega dejanja policistu. Radgonski policisti pa so obravnavali tatvino denarja in dokumentov iz ženske torbice ter dva vloma v stanovanjski hiši od koder je bil ukraden denar.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je kršil javni red v gostinskem lokalu in se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan.

V Črešnjevcih je zaradi iztekanja goriva prišlo do požara na mopedu. V Ljutomeru pa je zagorelo starejše votlo drevo. Oba požara so pogasili gasilci.

Policisti Policijske uprave Murska Sobota želijo vsem občankam in občanom varno in uspešno leto 2020.



Več v Črna kronika