Umrl v gozdu pri spravljanju drv

V gozdu je bila najdena negibna oseba, ki je pred tem spravljala drva. Ob prihodu nujne medicinske pomoči na kraj, je bilo ugotovljeno, da je oseba preminula.

Prlekija-on.net, četrtek, 30. januar 2020 ob 09:591
Ob prihodu nujne medicinske pomoči na kraj, je bilo ugotovljeno, da je oseba preminula.

Ob prihodu nujne medicinske pomoči na kraj, je bilo ugotovljeno, da je oseba preminula.

V sredo smo že poročali o dogodku, ko je občanu pri delu v gozdu zastalo srce in so ga oživljali prvi posredovalci. Iz PP Ormož so danes sporočili, da so ob 12.06 v okolici Svetega Tomaža obravnavali dogodek in sicer je bila najdena negibna oseba, ki je pred tem spravljala drva.

Ob prihodu nujne medicinske pomoči na kraj, je bilo ugotovljeno, da je oseba preminula. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, ob pregledu osebe niso bili ugotovljeni znaki nasilja. Po pridobljenih vseh ugotovitvah, bodo na državno tožilstvo napisali poročilo.

Ob 20.11 uri pa so policisti zaradi kršitve po prekoračitvi hitrosti v naselju Trgovišče, tujki zaradi neplačane globe s sklepom o zavarovanju izvršitve, odvzeli dokumente (vozniško dovoljenje in osebno izkaznico). Ob 22:30 je voznica prinesla potrdilo o plačani globi, zato so ji bili vrnjeni dokumenti.



Več v Črna kronika