Odtujili za okrog 155 tisoč evrov mobilnih in drugih elektronskih naprav

Med zbiranjem obvestil je bila po dveh urah od storjenega kaznivega dejanja odvzeta prostost trem osebam, ki pa jih kriminalisti niso mogli povezati z opisanim kaznivim dejanjem, zato so bile osebe izpuščene

Prlekija-on.net, četrtek, 30. januar 2020 ob 10:14
Policija

Policija

Iz PU Murska Sobota so poslali dopolnjeno obvestilo z dne 27.1.2020, glede vloma v trgovino z mobilnimi telefoni na Ulici Štefana Kovača v Murski Soboti. Z ogledom kraja kaznivega dejanja ter vozila, ki so ga storilci pustili na kraju je bilo ugotovljeno, da so storilci pred vlomom v trgovski center v naselju Černelavci odtujili dve različni registrski tablici, ki so ju namestili na vozilo. Najmanj trije neznani storilci so nato vlomili v trgovski center, kjer so odtujili več različnih mobilnih in drugih elektronskih naprav v skupni vrednosti okrog 155.000 evrov. Pri ogledu vozila so bili najdeni odtujeni predmeti, ki so že bili vrnjeni oškodovancu. Z načinom storitve so neznani storilci povzročili okrog 6.000 evrov škode na in v objektu.

Med zbiranjem obvestil je bila po dveh urah od storjenega kaznivega dejanja odvzeta prostost tudi trem osebam, ki pa jih kriminalisti niso mogli povezati z opisanim kaznivim dejanjem, zato so bile osebe izpuščene.

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja.



Več v Črna kronika