V Ljutomeru obravnavali tatvino denarja

Policisti so obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je povzročitelj vozil vinjen, brez vozniškega dovoljenja in neregistriran osebni avtomobil

Prlekija-on.net, sobota, 8. februar 2020 ob 08:36
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba lahko telesno poškodovana. Zoper povzročitelja, ki je vozil vinjen, brez vozniškega dovoljenja in neregistriran osebni avtomobil, bo podana kazenska ovadba.

Na področju kriminalitete so obravnavali šest kaznivih dejanj. V Gederovcih je bil obravnavan poskus vloma v trgovino, v Ljutomeru tatvina denarja, v Gornji Radgoni zatajitev.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Dolgi vasi je bil zaustavljen tujec, ki je vozil kombi brez ustreznega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo, kršitelj pa bo priveden na pristojno sodišče.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju PU M. Sobota.

Osebni vozili je odbilo v obcestni jarek, foto: PGD Murska Sobota

Povzročitelj vozil neregistrirano vozilo pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika