Uspešna prva sezona stand up večerov Vstani gor Lotmerk

Stand up večeri v Ljutomeru

Dejan Razlag, ponedeljek, 24. januar 2011 ob 19:35
Vstani gor Lotmerk

Vstani gor Lotmerk

Z nastopom Vida Valiča pretekli petek, smo zaključili s prvo sezono stand up večerov Vstani gor Lotmerk v Ljutomeru. Ideja je zrasla na "zeljniku" sodelovanja med Mediaart in Prlekija-on.net, nakar so se kot soorganizatorji priključili LTO Prlekija Ljutomer, Hotel Jeruzalem Ljutomer kot gostitelj večerov ter Vinoreja Kaučič s svojimi odličnimi vini kot dobrodošlica na vsakem večeru in uspešno sodelovanje je bilo zagotovljeno.

Uspešni zgodbi sodelovanja in druženja se je priključil tudi Seba, predsednik društva KMD KAEMDE, ki je na vsakem večeru poskrbel za odlične osvežilne koktejle.

Oglejte si vse fotoreportaže stand up večerov:
  1. Martina Ipša
  2. Ana Marija Mitić
  3. Lucija Ćirović
  4. Hongapaj
  5. Janez Usenik
  6. Vanči Žorž
  7. Vid Valič
Za uspešno izpeljavo vseh sedmih večerov so nam pomagali tudi naši sponzorji: MERA Ljutomer d.o.o., KDS Ljutomer, ZEIA d.o.o., Cornus d.o.o., VEBIS hiše, Zavarovalnica Maribor, Optika Jureš, Instalacije Sedmak, DOM=EN Domen Jurša s.p., Mitra Ljutomer in Novak E92 Ljutomer. Vsem sponzorjem se ob tej priložnosti še enkrat iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.

Prizorišče večerov je v toplejših dneh bila terasa hotela, pozneje pa restavracija. Zanimanje je vedno bilo veliko, saj je prostor bil premajhen za vse.

Upamo, da ste v teh večerih uživali, mi smo vsekakor. Nasvidenje do druge sezone, ki se bo pričela predvidoma maja letos.
Sodelujte tudi v anketi.


Več v Družabno