Romuni izvršili tatvino večjega števila parfumov

V postopku z državljani Romunije je bilo ugotovljeno, da so v eni izmed trgovin v Murski Soboti izvršili tatvino večjega števila parfumov, v skupni vrednosti okrog 800 evrov

Prlekija-on.net, sreda, 19. februar 2020 ob 20:28
Policija

Policija

V torek, malo pred 14. uro so policisti na enem izmed parkirišč trgovskega centra v Murski Soboti opazili osebni avtomobil romunskih registrskih oznak, v katerem so se nahajale tri osebe. Policisti so domnevali, da gre za storilce kaznivih dejanj. V postopku z državljani Romunije je bilo ugotovljeno, da so v eni izmed trgovin v Murski Soboti izvršili tatvino večjega števila parfumov, v skupni vrednosti okrog 800 evrov. Odtujeni predmeti so bili zaseženi, zoper osumljene je bilo odrejeno pridržanje in bodo predani Okrožnemu sodišču v nadaljnji postopek.

Kršil je več cestno prometnih predpisov

Med kontrolo cestnega prometa pa so policisti v torek, malo po 13. uri v Murski Soboti ustavili osebni avtomobil s pripetim priklopnikom. Ugotovljeno je bilo, da voznik vozi vozilo v cestnem prometu brez veljavnega vozniškega dovoljenja z nameščenimi registrskimi tablicami, ki niso pripadale vozilu. K vozilu je bil priklopljen lahki priklopnik, ki ni imel nameščene registrske tablice. Na kraju je bilo ugotovljeno tudi, da vozilo ni registrirano, ni zavarovano in tehnično ni brezhibno. Vozilo je bilo zaseženo, zoper voznika pa bo podan obdolžilni predlog.



Več v Črna kronika