Pustno rajanje na prostem v Moravskih Toplicah

Na dogodku so izbrali sedem najlepših skupinskih mask, ki jih je glavni sponzor nagradil z denarnimi nagradami

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. februar 2020 ob 18:03
Pustno rajanje v Moravskih Toplicah

Pustno rajanje v Moravskih Toplicah

TIC Moravske Toplice je minulo pustno soboto priredil tradicionalno Pustno rajanje na prostem v središču Moravskih Toplic. V letošnjem pustnem programu sta nastopila plesna animatorja iz Plesne šole Zeko in čarodej Luka, ki je skrbel za animacijo s čarovniškimi triki, iluzijami in klovnovskimi spretnostmi. Na dogodku so izbrali sedem najlepših skupinskih mask, ki jih je glavni sponzor (Občina Moravske Toplice) nagradil z denarnimi nagradami. Ostale atraktivne skupinske in posamične maske so prejele praktične nagrade, ki so jih prispevali različni sponzorji iz lokalnega okolja.

TIC Moravske Toplice je na osrednjem parkirišču v Moravskih Toplicah priredil največjo pustno zabavo na prostem v Moravskih Toplicah. Za ples in animacijo sta na dogodku skrbela plesna animatorja Miša in Dejan (Pika Polona in Julij Cezar) iz Plesne šole Zeko. Čarodej Luka je kot iz rokava stresal mnogotere čarovniške in iluzionistične trike, izvajal klovnovske spretnosti ter navduševal z oponašanjem živali, beatboxanjem in jodlanjem.

V okviru programa se je izvajala poslikava obraza in animacija z modelirnimi baloni.

V lesenih prodajnih hiškah so bile na voljo številne sladke in slane pustne dobrote različnih lokalnih ponudnikov (Hiša Tara - Čebelarstvo Aleš Šrok s.p., Medičarstvo Jožica Celec, Marina Marič s.p., Mladinsko društvo Tešanovci, TIC Moravske Toplice).

Komisija za izbor najlepših mask v sestavi Andreja Baligača (podžupan Občine Moravske Toplice), Sonje Bily (direktorica TIC Moravske Toplice) in Ksenije Halas (učiteljica razrednega pouka) je izbrala najbolj atraktivne skupinske in posamične maske.

Z denarnimi nagradami (prispeval jih je generalni sponzor Občina Moravske Toplice) je bilo nagrajenih sedem najlepših skupinskih mask. Prvo mesto je pripadlo kravicam (Vrtec Fokovci), drugo mesto so zasedli metulji (Šolski sklad OŠ Bogojina), tretje mesto pa so si prislužila strašila (ŠD Bogojina). Med skupinskimi maskami so denarno bile nagrajene še lisičke, filmski klovni, jagode in viteza.

Vse preostale druge skupinske in posamične maske so prejele številne praktične nagrade, ki so jih prispevali sponzorji iz lokalnega okolja.

TIC Moravske Toplice je priredil tradicionalno Pustno rajanje na prostem v središču Moravskih Toplic. V letošnjem...

Objavil/a Moravske Toplice dne Sobota, 22. februar 2020


Več v Družabno