Tekma med Ormožem in Loko bo vendarle ponovljena

Ormožu je le uspelo s pritožbo, tekma med RD Urbanscape Loka in RK Jeruzalem Ormož bo ponovljena

Prlekija-on.net, sobota, 7. marec 2020 ob 17:17
RK Jeruzalem Ormož

RK Jeruzalem Ormož

V zadnjem času se je veliko govorilo o sporni tekmi 15. kroga NLB lige, ko so v Škofji Loki proti RD Urbanscape Loka gostovali rokometaši RK Jeruzalem Ormož. Tam se je namreč po uradnem zapisniku tekma končala z neodločenim izidom 31:31, po pritožbi Loke, da so Ormožanom pripisali en gol več, in po odločitvi komisarja lige Aleša Juga pa je bila tekma registrirana z rezultatom 31:30 v prid Loke.

Kot pa sedaj poroča portal Rokomet.net, je Ormožu uspelo s pritožbo šele na tretji stopnički. Najprej jih je zavrnil Aleš Jug, nato je o usodi tekme odločal arbitražni odbor, ki je potrdil odločitev Aleša Juga, zdaj pa je statutarni odbor v sestavi Anton Janc (predsednik), Maja Šerc (podpredsednica), Cvetka Vrhovnik (članica) in Janez Gams (član) soglasno razveljavil vse dozdajšnje odločitve in sklepe ter naložil, da se mora tekma ponavljati v roku 8 dni od te odločitve, pišejo ter dodajajo, da naj bi termin tekme bil 11. marec ob 20. uri.

RK Jeruzalem Ormož

V RK Jeruzalem Ormož prepričani, da se jim godi krivica
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport