Strelkam SD Mesto Ljutomer dve tretji mesti na državnem prvenstvu

Strelke iz SD Mesto Ljutomer so domov prinesle dve bronasti kolajni in sicer posamezno v kategoriji mladink Brina Stajnko ter ekipno članice v sestavi Antonija Kosi, Sandra Kaučič in Bianka Vogrinčič

Prlekija-on.net, torek, 10. marec 2020 ob 20:47
29. DP v streljanju z zračnim orožjem za člane in mladince

29. DP v streljanju z zračnim orožjem za člane in mladince

8. marca 2020 je v organizaciji Občinske strelske zveze Ormož v Ormožu potekalo 29. državno prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem za člane in mladince.

Strelke iz SD Mesto Ljutomer so domov prinesle dve bronasti kolajni in sicer posamezno v kategoriji mladink Brina Stajnko ter ekipno članice v sestavi Antonija Kosi, Sandra Kaučič in Bianka Vogrinčič.

V kategoriji članic je uvrstitev v finale Antonija Kosi zgrešila za pičlih 0,5 kroga (613,4) in je tako zasedla 9. mesto, Sandra Kaučič je s 612,3 kroga bila enajsta, Bianka Vogrinčič pa je s 603,2 kroga zasedla 19. mesto. Ti posamezni rezultati pa so bili dovolj, da so članice zasedle odlično tretje mesto.

Na prvenstvu so sodelovali tudi mladinci in člani, vendar vidnejših rezultatov na žalost niso dosegli. Še najboljši je med mladinci bil Tic Budja s 24. mestom, med člani pa Jan Nagy s 27. mestom.

Podrobnejši rezultati so dostopni na spletni strani Strelske zveze Slovenije.



Več v Šport