Policisti obravnavali samomor, tatvino, vlom, goljufijo...

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota, Gornja Radgona in Ljutomer

Prlekija-on.net, nedelja, 15. marec 2020 ob 07:57
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri kazniva dejanja, prometno nesrečo v kateri je bila ena udeleženka telesno poškodovana, pet kršitev javnega reda in miru, požar, samomor in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino, na območju Gornje Radgone vlom v gospodarsko poslopje, na območju Gornjih Petrovcev pa goljufijo pri nakupovanju.

V Spodnji Ščavnici je bil obravnavan požar na ostrešju stanovanjske hiše. Zaradi dimniškega požara se je vnelo in zagorelo ostrešje ob dimniku. Nastalo je za 3000 evrov materialne škode. Požar so pogasili gasilci.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota, Gornja Radgona in Ljutomer.



Več v Črna kronika