V Splošni bolnišnici Murska Sobota se zahvaljujejo darovalcem mask

Še vedno jim primanjkuje zaščitnih mask, zato so veseli sleherne pomoči

Prlekija-on.net, sreda, 8. april 2020 ob 10:16
Splošna bolnišnica Murska Sobota

Splošna bolnišnica Murska Sobota

V Splošni bolnišnici Murska Sobota se vsem darovalcem higienskih mask za večkratno uporabo zahvaljujejo za izjemno velik in pomemben prispevek.

To so: Kovanec Unlimited, Panvita, Srednja zdravstvena šola, Tapetništvo Matej Faršang, Šiviljstvo Dama, Deloza Prevent, VB Oblačilni inženiring, Slovenska župnija Stuttgart, Društvo Viljem Julijan, OMV, Katapult, Zinka Šiplič in Mateja Ošlaj.

"Veseli nas, da imamo v naši družbi v času, ko se spoprijemamo s pandemijo koronavirusne bolezni, toliko družbeno odgovornih podjetij in posameznikov.

Še vedno nam primanjkuje zaščitnih mask, zato smo veseli sleherne pomoči, kajti le skupaj z vami se bomo lahko čim prej vrnili v običajno življenje.

Hvaležni smo vsem, ki ste podarili higienske maske za večkratno uporabo, te nam bodo prišle zelo prav pri zdravljenju naših pacientov. Prizadevamo si za upočasnitev širjenja okužbe, pri čemer je nošenje obraznih mask eden od ukrepov, ki lahko to omogoči.

Prav tako se zahvaljujemo vsem državljanom, ki upoštevajo predpisane ukrepe in nam v zdravstvu omogočajo normalne delovne razmere. Le tako ne bo preobremenitve bolnišnic in zdravstva na splošno.

V Splošni bolnišnici bomo naredili vse, kar je v naši moči, da bomo še naprej zagotavljali kakovostno obravnavo vseh pacientov, njihovo varnost in varnost naših zaposlenih.

Hvala vsem za vaš trud," so sporočili iz vodstva Splošne bolnišnice Murska Sobota.



Več v Gospodarstvo