Policisti prijeli ženski, osumljeni vloma v stanovanje. Nujno iščejo lastnike zaseženih predmetov.

Zasegli so dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah.

Prlekija-on.net, petek, 26. junij 2020 ob 08:46
Zaseženi predmeti

Zaseženi predmeti

Mariborski policisti so včeraj prijeli in pridržali dve ženski, osumljeni vloma v stanovanje v Mariboru, pred dnevi. Na podlagi odredbe sodišča so pri obeh opravili osebno preiskavo in pri njiju našli in jima zasegli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah.

Policisti sumijo, da so vsi ti predmeti odtujeni, vendar do sedaj niso prejeli prijave, da kdo pogreša take predmete. Obstaja možnost, da oškodovanci (tudi zaradi dopustov) sploh še niso zaznali tatvine ali vloma v svoje stanovanje.

Zaradi tega vas prosijo, da naj v primeru, da prepoznajo predmete kot svoje, o tem nemudoma obvestijo policijo na interventno telefonsko številko 113 ali pokličejo na Policijsko postajo Maribor II, Cesta proletarskih brigad 75, Maribor, na telefon 02/429 26 00. V tem primeru naj se tudi ne dotikajo nobenih predmetov, ne hodijo po stanovanju in naj ga ne čistijo!

Ker sta osumljenki še vedno pridržani, prosijo za hiter odziv.