Pediatrinja: Na tem mestu naprošam mladino, da nam zdravstvenim delavcem pomaga.

Pediatrinja opozarja na razmere, saj so v zadnjih dneh kraji v Prekmurju postali večje žarišče novih okužb s COVID-19

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. julij 2020 ob 11:32
Pediatrinja opozarja na razmere

Pediatrinja opozarja na razmere

Pediatrinja Alenka Horvat, ki ima zasebno pediatrično ambulanto v Murski Soboti je v zapisu na Facebook strani opozorila na razmere, saj so v zadnjih dneh kraji v Prekmurju postali večje žarišče novih okužb s COVID-19. "Nastala je velika zmeda, zaradi številnih različnih druženj mladih je situacija epidemiološko skoraj neobvladljiva. Na tem mestu naprošam mladino, da nam zdravstvenim delavcem pomaga," je ob tem zapisala.

"Vsi, ki že veste za svoj pozitiven bris, obvestite svoje prijatelje s katerimi ste bili v stiku že 1-3 dni pred odvzemom brisa, ali pred pojavom simptomov in ti bodo stopili v kontakt z nami. Ob pogovoru z nami bodite prosim iskreni, ne otežujte nam dela, ker želite nekaj prikriti. Držite se navodil, ki jih dobite. Če to pomeni karanteno ali izolacijo za 14 dni, to pomeni točno to," še je med drugim zapisala.

Celoten njen zapis si lahko preberete spodaj.

V zadnjih dneh so naši kraji postali večje žarišče novih okužb s COVID 19. Nastala je velika zmeda, zaradi številnih...

Objavil/a Otroška ambulanta Alenka Horvat dne Nedelja, 12. julij 2020


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje