Moški pri delu na strehi padel z višine štirih metrov

Policisti so obravnavali tudi dogodek, ko so neznanci preko noči pri kulturnem domu izobesili črno zastavo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. julij 2020 ob 09:40
Moški se je lažje poškodoval

Moški se je lažje poškodoval

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 24. julija, ob 9.19 so bili obveščeni, da so neznanci preko noči pri kulturnem domu izobesili črno zastavo. Zaenkrat je zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 9.37 so bili obveščeni o delovni nesreči, kjer je moški pri delu na strehi padel z višine štirih metrov in se lažje poškodoval. Z zbiranjem obvestil je bila izključena tuja krivda in bo zadeva zaključena s poročilom na državno tožilstvo.

Ob 9.55 so bili obveščeni o povoženju divjadi. Patrulja je udeležencu na kraju izdala Obvestilo o odstopu od ogleda.

V soboto, 25.julija, ob 12.05 so obravnavali prometni dogodek, kjer je izpod koles iz nasproti vozečega vozila vrglo kamen v prvo steklo oškodovančevega vozila, ki se je pri tem poškodovalo. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 12.25 so bili obveščeni o povoženju divjadi. Izdali so Obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 13.26 so bili obveščeni o povoženju divjadi. Udeležencu je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 15.52 so bili obveščeni o poškodbi žleba na stanovanjski hiši. Ugotovljeno je bilo, da je do poškodbe prišlo ob dostavi. Napoteni so bili na civilno tožbo.

Ob 16.15 so bili obveščeni o poškodbi kapele. Ugotovljeno je bilo, da je do poškodbe prišlo s strani neznanega storilca, ki je razbil steklo na oknu kapele. Sprejeta je bila prijava in evidentirano kaznivo dejanje Poškodovanja tuje stvari.

Ob 17.57 so bili obveščeni o zrušenju ostrešja na gospodarskem poslopju. Na kraju so ugotovili, da je prišlo do zrušenja zaradi dotrajanosti ostrešja. Tuja krivda je izključena. Ljudje in živali niso bili ogroženi. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

V nedeljo, 26. julija, ob 01.17 so bili obveščeni s strani anonimne osebe, da ga moti glasna glasba, vendar ob interveniranju na terenu glasne glasbe niso zaznali.

Ob 5.24 so bili napoteni na prometno nesrečo II kategorije. V prometni nesreči sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče, povzročitelju pa bo izdan plačilni nalog.

Ob 21.40 so bili s strani oškodovanke obveščeni, da ji po telefonu grozi bivši partner. Na kraju je patrulja sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja Grožnje. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo poslali kazensko ovadbo.

Ob 0.56 so bili obveščeni o motenju nočnega počitka. Patrulja je na kraju ugotovila, da je kršitelj imel glasno glasbo s katero je motil sosede pri nočnem počitku. Kršitelju je bil na kraju zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika