En voznik kolesa z motorjem čelno trčil v traktor, drug pod vplivom alkohola padel

En je zaradi neupoštevanja prednosti v križišču čelno trčil v traktor, drug pa pod vplivom alkohola izgubil nadzor nad vozilom in padel po vozišču. Oba voznika sta se pri tem huje poškodovala.

Prlekija-on.net, sreda, 29. julij 2020 ob 11:45
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Včeraj, malo pred 17. uro je v Beltincih mladoletni voznik kolesa z motorjem zaradi neupoštevanja prednosti v križišču čelno trčil v traktor. Voznik kolesa z motorjem ni posedoval vozniškega dovoljenja in je bil v nesreči hudo telesno poškodovan (zlom noge). Zoper povzročitelja bo podan obdolžilni predlog, o dogodku bo obveščeno tudi ODT in CSD s poročilom. Staršem bo izdan plačilni nalog.

Okrog 18.30 ure pa je v Kobilju voznik kolesa z motorjem med vožnjo zapeljal preblizu desnemu robu vozišča, izgubil nadzor nad vozilom in padel po vozišču ter se hudo telesno poškodoval. Voznik je vozil neregistrirano kolo z motorjem, brez veljavnega vozniškega dovoljenja pod vplivom alkohola (1,03 mg/l) in v času vožnje ni uporabljal varnostne čelade. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog, o dogodku pa bo obveščeno tudi ODT s poročilom.



Več v Črna kronika